TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou

Zpráva TENISOVÉHO ODDÍLU na konferenci TJ konané dne 21.11.2014

V letošním roce do našeho oddílu vstoupilo několik nových členů jak z řad mládeže, tak i dospělých a i díky tomu jsme se po letech opět mohli přihlásit do II. ligy veteránů severočeské oblasti . Tuto soutěž se nám podařilo po letech neúspěchů a proher letos suverénně bez jediné prohry vyhrát !!! a to především díky našim novým hráčům, panu Kučerovi a zvláště pak panu Šetkovi, jež se k nám přistěhoval do Rokytnice do bytu, který koupil od zde předsedajícího pana Zbyňka Najmana a tomu zde musím veřejně poděkovat, protože vlastně díky němu se nám podařilo letos zvítězit. Za námi zůstala i družstva Jilemnice, Lomnice, Paky či Bělohradu.

Velkou radost máme z toho, že se nám podařilo v létě uspořádat tenisový kemp pro mládež, kterého se zúčastnilo celkem 13 dětí, z toho 9 z Rokytnice a zájem dětí i rodičů o pokračování do budoucna nás velice mile překvapil. Rádi bychom otevřeli pravidelný tenisový kroužek pro děti a tak se snažíme sehnat na příští rok trenéra.

Na závěr sezony jsme uspořádali již 7. ročník tenisového turnaje Rokytnice OPEN, kterého se letos zúčastnilo 16 mužů a 1 odvážná žena. O ještě lepší účast jsme přišli jen díky tomu, že v tomto termínu probíhá i jakýsi turnaj US OPEN v Novém Yorku, takže na příští rok plánujeme posunutí termínu a zvýšení dotací. V letošním ročníku zvítězil a obhájil loňské 1. místo Michal Svoboda z Berouna před domácím Karlem Kučerou a odnesl si mimo jiné i hlavní cenu, víkendový pobyt pro celou rodinu na penzionu Helena v Horní Rokytnici, dar jednoho z našich sponzorů pana Štense.

Na příští rok plánujeme nábor nových dětí do oddílu a do budoucna stále věříme ve vybudování odpovídajícího zázemí a v zastřešení alespoň jednoho z kurtů abychom mohli prodloužit poměrně krátkou sezonu zde u nás na horách.

Na závěr bych chtěl popřát novému výboru, jež bude za chvíli znám, aby se opět mohl zabývat sportovní činností a rozvojem sportu v Rokytnici, tedy tím k čemu naše TJ kdysi vznikla a ne jen pomluvami a problémy v a.s.

         ..děkuji                     Petr Doubek   předseda TK                    

Kontakty

sportovni-hala-01-ORIG

Kancelář TJ Spartak - sportovní hala
Horní Rokytnice 461
512 44 Rokytnice nad Jizerou

IČ: 00527611
Datová schránka: c7stkx5

Číslo účtu: 40404050/0300

Jindřiška Patočková - tajemnice

info@spartak-rokytnice.cz
tel: (+420) 732 233 117

Facebook

Provozní doba kanceláře

PO        8:00 - 11:30   12:00 -15:30

ČT        8:00 - 11:30   12:00 -16:00

Po předchozí domluvě možno i v jiné dny a časy.

stanovy